Σπανός: “Το να στέλνω τον βοηθό μου να λέει δικαιολογίες, δεν συμβαδίζει με τα όνειρα μας”

0
1760
Σπανός:
Σπανός: "Πάμε για το αήττητο και την πρωτιά"

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σπανός, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα, για το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα και την πρώτη φετινή απώλεια βαθμών κόντρα στον ΟΦΗ.

Για την απουσία του Νίκου Παπαδόπουλου είπε:

Είναι πολύ σημαντικό, ο προπονητής, να βγάζει την προσωπικότητά του καθημερινά, στους παίκτες, στον κόσμο, στον πρόεδρο και να τα λέει ως έχουν. Να βλέπει τα προβλήματα και να μπορεί να τα διορθώνει. Με συμβούλεψαν να μην έρθω. Αλλά το να στείλω τον βοηθό μου και να πει δικαιολογίες, ότι φταίει η διαιτησία, ο επόπτης, το γήπεδο, ο Θεός, ο άνεμος, δεν συμβαδίζουν με τα όνειρά μας. Ούτε τσαλακώνομαι που είμαι εδώ, ούτε ότι είμαι δήθεν. Ο Άρης έχει 7 νίκες, μία ισοπαλία, με δουλειά και να διορθώνουμε τα λάθη μας.

Για τον αγώνα:

Mπήκε δυνατά και συνέχισε δυνατά η ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο. Με 7-8 τελικές και ένα σουτ ο ΟΦΗ, το αποτέλεσμα μας αδικεί. Υπήρχε μία ομάδα στο γήπεδο, ο Άρης, με όρεξη, με κάθετο παιχνίδι. Αν εξαιρέσω 7 λεπτά που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Ότι δεν πήραμε σήμερα, θα το πάρουμε αύριο.

Όλοι είστε δυσαρεστημένοι, σε αυτά παίρνεις ότι μπορείς καλύτερο. Αφού δεν πετύχαμε ένα γκολ, με τις ευκαιρίες που είχαμε πήραμε ότι καλύτερο. Μην έχουμε τις αυταπάτες ότι την Τετάρτη θα βρούμε μία ομάδα χαλαρή. Είμαι από το Αίγιο, ξέρω το μέταλλό της, την πόλη, θα είναι πιο δύσκολο από σήμερα. Το καθήκον μας στον Παναιγιάλειο για καλές γιορτές. Ευχαριστούμε τον κόσμο, μέσα από την καρδιά μας, είναι ο καλύτερος κριτής, όταν χειροκροτάει τον κόσμο».

Ερώτηση για την απουσία του Παπαδόπουλου:

Για τρία αράουτ; Αδίκησε ο διαιτητής τον ΟΦΗ; Αν είναι έτσι καλά έκανε και δεν ήρθε. Αλλά βλέπω μία σειρά καταστάσεων. Είμαι φίλος μαζί του. Είναι unfair απέναντι στον Άρη και απέναντι σε μένα. Δεν είναι ο κ. Παπαδόπουλος, είναι 3-4 προπονητές.

Για τις επιθέσεις του Άρη από τα δεξιά:

Aυτός είναι ο στόχος μας. Εκεί θέλαμε να χτυπήσουμε. Όταν εμείς έχουμε στα στατιστικά 20 επιθέσεις και οι 12-13 είναι από το ένα άκρο, σημαίνει ότι είχαμε το πλάνο μας.

Για τις επιθέσεις του ΟΦΗ:

Είδα ένα σουτ του Χαντί στο δεύτερο ημίχρονο. Κι εμείς είχαμε 14 τελειώματα. Θα δείτε ότι απέχουν πολύ της μίας ομάδας με την άλλη. Ότι πάει κοντά στην εστία είναι ευκαιρία. Θεωρώ ότι η ομάδα μου ήταν καλύτερη, αδικήσαμε τον εαυτό μας.

Για τον Καπνίδη που έμεινε εκτός αποστολής:

Η εξήγηση είναι ότι σε αυτό το ματς, πίστεψα περισσότερο τον Μιλούνοβιτς, από τον Καπνίδη. Είναι τακτικό το ζήτημα. Δεν υπάρχει κάτι. Θεώρησα ότι θα με βοηθούσε περισσότερο.

Σχόλια