Σπανός: “Δεν θα μας παρασύρει το αποτέλεσμα, κάναμε ένα καλό 20λεπτο, για το υπόλοιπο διάστημα είμαι δυσαρεστημένος”

0
385
Σπανός σε παίκτες:
Σπανός σε παίκτες: "Eμείς πρέπει να κοιτάμε τους εαυτούς μας, πως θα βελτιωθούμε και όχι τις άλλες ομάδες"

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού μετά το τέλος της αναμέτρησης:

Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Παρόλο που εμείς δεν θέλαμε να είναι έτσι. Εσείς μπορεί να περιμένατε κάποιον να θριαμβολογεί, και να λέει “Μπράβο κλπ”, αυτό όμως δεν θα γίνει. Και δεν μας παρασύρει ούτε το αποτέλεσμα ούτε τίποτα. Αυτή η ομάδα έπαιξε πολύ καλό, με κάθετο ποδόσφαιρο και το 20λεπτο καλής λειτουργίας της ομάδας μας ήταν εκείνο που έπαιξε σοβαρό ρόλο για την ανατροπή. Σε όλο το υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού είμαι δυσαρεστημένος.

Μπήκαμε χωρίς πάθος και ένταση και χωρίς να ζητήσουμε πράγματα για τα οποία δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Σήμερα η απόδοση μας ήταν κατώτερη του αναμενόμενου. Κατά τα άλλα ήταν μια μεγάλη νίκη, κόντρα σε μια καλή ομάδα. Μόνο και μόνο από το αποτέλεσμα δεν μπορώ να πω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και την ανατροπή. Κάνανε το αυτονόητο, γυρίσανε ένα παιχνίδι που αν πήγαινε έτσι από την αρχή θα μπορούσε να είναι δικό τους.

Για την διαιτησία:

Αν θέλετε να μιλήσουμε από την δική μου την πλευρά, είναι λίγο επιλήψιμο το ακυρωθέν τέρμα του Διαμαντόπουλου. Εγώ σαν προπονητής του ΑΡΗ, από την πρώτη μέρα, θεωρώ ανούσιο να έρχομαι και να κάνω παράπονα από την διαιτησία. Θα δω το βίντεο και ίσως να έχετε δίκιο και ίσως να έχω και εγώ. Σήμερα η διαιτησία δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και αυτό είναι το σημαντικότερο από την αναμέτρηση.

Σχόλια