Yellow Team

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ
Το 1987 άφησε το ΑΠΘ στο 2ο έτος και ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τότε το «ταξίδι» συνεχίζεται στα «γήπεδα» των εφημερίδων, της TV, του ραδιοφώνου και της ιντερνετικής ενημέρωσης…

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΛΗΣ
Ξεκίνησε από την μεγάλη σχολή των «Σπορ του Βορρά» με επόμενους σταθμούς την «Αθλητική Βορείου Ελλάδος» και τα «Αθλητικά Νέα». Δέκα χρόνια στο ανταποκριτικό γραφείο της «Espresso» και στην TV100, έμαθε να αναδεικνύει και άλλες πτυχές του ρεπορτάζ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΣΣΑΝΛΗΣ
Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε ΣΠΟΡ του Βορρά, Αθλητικά Νέα και Αθλητικά Νέα των Συντακτών αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του Yellow Radio 92,8, επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

TAΣΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΑΣ
Δημοσιογράφος μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ., με πολύχρονη παρουσία σε έντυπα μέσα καθώς και στο ραδιόφωνο, όπως στα «Αθλητικά Νέα 98,7», «Αθλητικά Νέα Συντακτών», «Μακεδονία».

ΕΛΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ
Επιτρέπω να μου μιλήσουν για ηθική για λογική για σωστό και λάθος ΑΦΟΥ πρωτίστως κοιτάξουν μέσα σε έναν καθρέφτη. Το να είσαι αληθινός και ειλικρινής σε κρατάει με τους σωστούς.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει ανελλιπώς. Σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία. Ταυτίστηκε συνειδητά με τον ΑΡΗ από το 1979, όταν ήρθε στην Ελλάδα ο Νίκος Γκάλης. Αισθάνεται ευγνώμων που έζησε από κοντά το μεγαλείο του αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ και προσδοκά την επιστροφή του στην κορυφή.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΛΑΣ
Αν δεν θέλεις να σε παραμυθιάζουν ……….. τότε δεν ξεκολλάς από τον «Πλανήτη Άρη» και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ραδιόφωνο όλων των Αρειανών… το δικό μας YELLOW RADIO 92,8!!!

ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΣΙΑΝΗΣ
Αν ακούς και αντέχεις την αλήθεια… ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ YELLOW RADIO 92,8… ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ…

ΤΑΣΟΣ ΣΚΑΡΛΗΣ
Μικρός ήθελε να μοιάσει τον Διακογιάννη… Κάπου στην πορεία το έχασε και επανέρχεται δριμύτερος!!!
Μικρός ήθελε να …

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΡΤΑΛΗΣ
Η θέση μου, για την τρέλα μου… τον ΑΡΗ μου… Αντί να ορκιζόμαστε τιμή κι υπακοή καλύτερα να ορκιζόμαστε βοήθεια, στήριξη, συμμετοχή και παρακίνηση.

ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΟΝΚΗΣ
Είμαι χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτήν την αγνή προσπάθεια του Yellow Radio 92,8… Γιατί ο ΑΡΗΣ για μας είναι τρόπος ζωής… και κάτι παραπάνω…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ
Ο ιθύνων νους του στοιχηματικού σάιτ Dumspirobet.net, ραδιοφωνικός παραγωγός (Αθλητικά Νέα, ARIS FM, Αρένα FM) αρθρογράφος στα Αθλητικά Νέα και Παίκτης.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Γεννήθηκε στη Κομοτηνή, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια που ήρθε Θεσσαλονίκη λόγω σπουδών και… έρωτα κατάλαβε από κοντά τι σημαίνουν οι τέσσερις αυτές λέξεις… Α Ρ Η Σ!

ΜΙΛΤΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ
Φοβάμαι τους ανθρώπους που με καταλερωμένη την φωλιά τους πασχίζουν να βρουν λεκέδες στην δική σου…. ΑΡΗΣ ΕΙΜΑΙ Εδώ και μισό αιώνα…. δεν αλλάζει αυτό με τίποτε…

Α. ΚΑΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
«Καλύτερα να είσαι ένας αληθινός κανένας παρά ένας ψεύτικος κάποιος…» Αλήθεια και χιούμορ…. το καλύτερο πάντρεμα !! Στα εύκολα Άρης στα δύσκολα ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ !!!

ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
Ο παίζων χάνει και ο πίνων μεθά!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΠΑΣ
Ολική επιστροφή!!!

ΑΚΗΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡIΔΗΣ
Άρης και τα μυαλά στην θέση τους…!

ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΣ
Το δικό μου το μετερίζι εδώ και περίπου 2 χρόνια ήταν τα ΑΝ 98,7. Από δω και πέρα συνεχίζουμε πιο δυνατοί στο νέο ραδιόφωνο των Αρειανών το Yellow Radio!!

ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΙΣΧΟΣ
Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη μέσω των Α.Ν. Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του »Yellow» από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του…

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΤΟΝΤΟΣ
Να λες την αλήθεια σε μερικούς ανθρώπους είναι το ίδιο σαν να κατευθύνεις τις ακτίνες του φωτός στην φωλιά της κουκουβάγιας, το φως θα ενοχλήσει τα μάτια τους και θα βγάζουν τις κραυγές τους… Denis Diderot

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΒΟΥΡΑΣ
Συμμετοχή και συμμετοχικότητα. Καθαρίζουμε την πόλη του Θεού από εχθρούς και «φίλους».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
Εγώ, χαλασμένο γρανάζι, θέλω κάθε γρανάζι που θέλει μαζί μου να χαλάσει να γίνουμε κύκλωμα που γυρίζει αντίστροφα ολέθρια στην μηχανή να κάνει βραχυκύκλωμα…

ΖΑΧΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
Δεν του αρέσει η θάλασσα ούτε το βουνό. Δεν του αρέσει η φύση και το Camping. Λάτρης της πόλης και ειδικότερα της πόλης του της Θεσσαλονίκης. Είναι City Boy αλλά και ο Prime Time του Yellow Radio.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΑΙΤΑΝΙΔΗΣ
Απόφοιτος ΙΕΚ δημοσιογραφίας, είναι από την αρχή της σταδιοδρομίας του στην οικογένεια του Yellow Radio, με όρεξη για δουλειά και δίψα για μάθηση. Στόχος του η σωστή και έγκυρη ενημέρωση στο πλαίσιο της σωστής χρήσης της δημοσιογραφίας. Σλόγκαν του: Αυτοί που νικούν ποτέ δεν τα παρατούν και αυτοί που τα παρατούν ποτέ δεν νικούν.

Π. ΚΥΜΠΡΙΧΤΣΗΣ
Η αγάπη του για τον Άρη δεδομένη. Το όνειρό του από τότε που θυμάται τον εαυτό του, είναι να ακολουθεί το Θεό του Πολέμου για μια ζωή με όποιο κόστος. Παράτησε την Πολεμική Αεροπορία (μόνιμος Υπαξιωματικός) και αφοσιώθηκε στην Αθλητική Δημοσιογραφία. Κατάφερε να περάσει σε βαθμολογία πρώτος στη σειρά του, ενώ παράλληλα πήρε και το Βρετανικό Διαπιστευτήριο NCFE… Γρήγορα ασχολήθηκε με το ρεπορτάζ του Άρη στο Pressaris και τα ΑΝ 98,7. Διετέλεσε και για μικρό διάστημα στο γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Τα βλέπει όλα κιτρινόμαυρα, και δεν θα μπορούσε να λείπει από τους συντελεστές του Yellow 92,8!!!

Δ. ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 1928-1932-1946 ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 1970
ΜΠΑΣΚΕΤ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 1930 1979 1983 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991
ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ 1985 1987 1988 1989 1990 1992 1998 2004
ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ 1993 1997 2003
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΥ 1997
ΜΕ ΧΑΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Μην το ξεχάσετε ούτε λεπτό…
Σεβαστείτε όλους αυτούς που δημιούργησαν αυτό το τεράστιο αθλητικό οικοδόμημα. Σεβαστείτε τους πατεράδες σας, σεβαστείτε τους εαυτούς σας… τα λέμε…