22 Απριλίου 2017
19:04
Δεν έχουμε το δικαίωμα της επιλογής

Δεν έχουμε το δικαίωμα της επιλογής

Είναι γεγονός πώς όσο το πρωτάθλημα φτάνει ολοένα και περισσότερο προς το τέλος του κι αυτό είναι κάτι που αναμφίβολα δεσμεύει τον Άρη και τους ανθρώπους του, καθώς τους αναγκάζει να συμβιώνουν σε καθημερινή βάση με το πρέπει και την υποχρέωση της ανόδου, μια υποχρέωση που βαραίνει ανεξαιρέτως όλους όσους απαρτίζουν το αγωνιστικό και διοικητικό επιτελείο της ομάδος.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πώς λίγη σημασία έχουν πλέον οι αγωνιστικές αναλύσεις και τα αντίστοιχα πλάνα εντός αγωνιστικού χώρου, αφού όταν αγωνίζεσαι σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της FootballLeagueτο πρώτο και κύριο μέλημα σου θα πρέπει να είναι αναμφισβήτητα η θωράκιση της ομάδας, ιδιαίτερα όταν εκπροσωπείς μια ομάδα όπως ο Άρης Θεσσαλονίκης ή μάλλον για να το θέσω καλύτερα ο Άρης της Ελλάδας ολόκληρης.

Δε θα ήθελα σε καμία των περιπτώσεων να θεωρηθεί από κανέναν ότι αυτά που έγραψα παραπάνω  έχουν στόχο να υποδείξουν κάτι προς την πλευρά της διοίκησης και του Θόδωρου Καρυπίδη, ωστόσο όταν ο καιρός περνάει και πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι έρχονται αυτόματα στο νου μου σκηνές και εικόνες του παρελθόντος που στοιχηματίζω ότι  κανείς από εμάς δε θα ήθελε να τις βιώσει και φέτος για κανέναν απολύτως λόγο. Πρέπει λοιπόν να καταστεί σαφές πώς δεν έχουμε το δικαίωμα της επιλογής και πώς αν δε θέλουμε να υποστούμε για έναν ακόμη χρόνο το καλοκαιρινό μαρτύριο της σταγόνας είναι χρέος μας να τα καταφέρουμε.

Επειδή σε ότι αφορά τα θέματα της ομάδος θέλω να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός επιβάλλεται να ξεκαθαρίσω εκ των προτέρων πώς ποτέ δε μου άρεσε να προδικάζω και να κρίνω το μέλλον παρασυρόμενος από το αίσθημα του αρνητισμού, όμως είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πώς η αγαπημένη μας ομάδα δεν προσαρμόστηκε έγκαιρα στο περιβάλλον, τις συνθήκες και τις απαιτήσεις της κατηγορίας στην οποία αγωνίζεται, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πώς το τρένο έχει χαθεί. Αντίθετα πιστεύω ακράδαντα πώς εάν κάνει το απόλυτο των νικών μέχρι και τη λήξη της χρονιάς  θα είναι αυτή που θα βγει κερδισμένη στο τέλος. Μέχρι τότε όμως νιώθω την ανάγκη μέσα από το βήμα που μου δίνει το  YellowNewsνα κρατώ σε εγρήγορση πρώτα από όλα τον ίδιο μου τον εαυτό και μετέπειτα τον υπόλοιπο κόσμο που πιθανόν να μπει στη διαδικασία να διαβάσει το εν λόγω άρθρο.

Γράφτηκε από 
Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

  newdenim