23 Μαρτίου 2017
11:03
Όλα ξεκινάνε από την αρχή

Όλα ξεκινάνε από την αρχή

Μέχρι πριν λίγο καιρό η κατάσταση που επικρατούσε στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δεν άφηνε κανένα απολύτως περιθώριο ψυχολογίας για το μέλλον, καθώς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας κυρίως από ψυχολογικής πλευράς έμοιαζαν να είναι τελείως άδειοι.

Εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες όμως παρατηρώ ότι κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει. Αυτό που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι με την έλευση του νέου προπονητή η ομάδα μπορεί να μην βελτιώθηκε τόσο στο αγωνιστικό της κομμάτι, είναι εμφανές όμως ότι βγάζει περισσότερη ενέργεια, διάθεση και μαχητικότητα στο παιχνίδι της. Βέβαια το σπουδαιότερο από όλα είναι ότι έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τις γκέλες των ομάδων που βρίσκονται πιο πάνω στην βαθμολογία κι έτσι μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα κατάφερε να ψαλιδίσει την διαφορά των 8 βαθμών και να οδηγήσει τα πράγματα σε απόσταση μιας νίκης.

Φυσικά το γεγονός αυτό δεν επιτρέπεται να αποτελεί εφαλτήριο για θριαμβολογίες, αφού μέχρι και αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές ο Άρης βρίσκεται εκτός της πρώτης δυάδας και θα πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια που έστω και καθυστερημένα ξεκίνησε μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλύτερο.

Από εκεί και πέρα είναι άσχημο σε ότι κι αν κάνουμε μέσα στον κύκλο της ζωής να εξαρτόμαστε από τις πράξεις και τα αποτελέσματα των άλλων κι αυτό είναι κάτι που ο Άρης το βιώνει μέχρι τώρα για πολλοστή φορά μάλιστα στην σύγχρονη ιστορία του. Όμως εάν τα πράγματα εξελιχθούν με τον τρόπο που όλοι μας περιμένουμε και προσδοκούμε είμαι πεπεισμένος ότι πολύ σύντομα θα εξαρτώνται και πάλι όλα από την αγαπημένη μας ομάδα. Θα μπορούσε βέβαια κανείς να ισχυριστεί πώς κάτι τέτοιο ήδη συμβαίνει, αλλά προσωπικά πιστεύω πώς εφόσον ο Άρης φύγει με το τρίποντο από την έδρα των Τρικάλων τότε θα μπορεί και ουσιαστικά να σκέφτεται πώς η υπόθεση της ανόδου περνά από τα δικά του πόδια. Είναι επιτακτική ανάγκη λοιπόν όλοι όσοι απαρτίζουν το αγωνιστικό τμήμα της ομάδος μηδενός εξαιρουμένου να αντιληφθούν το πόσο κομβικό είναι το παιχνίδι της Κυριακής 26/3 και να δώσουν άπαντες τον καλύτερο τους εαυτό ώστε ο δρόμος προς το αυτονόητο να ανοίξει διάπλατα.

Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω πώς δεν μου αρέσει καθόλου που αναγκάζομαι να γράφω αυτά που έγραψα παραπάνω, καθώς όταν βρισκόμαστε παραμονές των 103ων γενεθλίων του συλλόγου και θα έπρεπε υπό φυσιολογικές συνθήκες να αναφερόμαστε σε επιτυχίες και διακρίσεις και σε Ευρωπαϊκό και σε εγχώριο επίπεδο Επειδή όμως εδώ και μια τετραετία συμπορευόμαστε με έναν Άρη ειδικών συνθηκών θεωρώ πώς είμαστε υποχρεωμένοι να συμβαδίσουμε στο πλάι του με όποιο κόστος ο καθένας μέσα από το δικό του πόστο.
Γράφτηκε από 
Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

  newdenim