16 Μαρτίου 2017
20:03
Απαιτείται εγρήγορση από όλους!

Απαιτείται εγρήγορση από όλους!

Από τις 23/2  που δημιουργήθηκε το θέμα με την παραβίαση του κανονισμού από την πλευρά της Λαμίας κι αυτόματα δόθηκε στον Άρη να κάνει μια προσπάθεια να διασφαλίσει τα συμφέροντα του μέσω της ένστασης, όλοι ξέραμε πώς βάσει και αυτών που έχουμε βιώσει κατά το παρελθόν, όποτε τα πράγματα παίρνουν το δρόμο της νομικής οδού, ο Άρης καταλήγει να είναι ηττημένος και πεσμένος στο καναβάτσο.

Παρόλα αυτά μια μεγάλη μερίδα του κόσμου είχε μια κρυφή ελπίδα πώς με την έλευση του Θόδωρου Καρυπίδη τέτοιο είδους ντροπιαστικές για την ιστορία της ομάδας καταστάσεις θα εκλείψουν και πως η ομάδα θα βρει τουλάχιστον τον τρόπο ώστε να σέβεται τα ίδια της τα δικαιώματα. Κάτι τέτοιο όμως τουλάχιστον προς στιγμήν δε φαίνεται να συμβαίνει και λέω προς στιγμήν γιατί όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν κάποιοι για το αντίθετο η υπόθεση δεν έχει τελεσφορήσει ακόμη ούτε φυσικά έχει μπει σε κάποιο αρχείο.

Βέβαια πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται και ως ένα βαθμό απολύτως δικαιολογημένα γιατί φτάσαμε πάλι ως εδώ αφού ο Άρης έχει ξεφύγει πλέον από το καθεστώς της διαχείρισης και έχει διεισδύσει στα μονοπάτια της οικονομικής ανεξαρτησίας και της επένδυσης.

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη χρονική τους σειρά. Καταρχήν απαγορευόταν δια ροπάλου να φτάσουμε στο -8 και να προσπαθούμε τώρα να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε ομάδες όπως ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία που ναι μεν δεν είναι του δικού μας διαμετρήματος, ωστόσο δεν είναι και τόσο αφελής ώστε να μην εκμεταλλευτούν την δική μας αδράνεια. Εφόσον όμως φτάσαμε μέχρι εδώ και πλέον βρισκόμαστε στο έσχατο σημείο εγώ τουλάχιστον θα περίμενα από την Π.Α.Ε. Άρης να χειριστεί το θέμα με μια εντελώς διαφορετική επικοινωνιακή πολιτική, καθώς μιλάμε για μια χρονιά ορόσημο όχι μόνο για τον ποδοσφαιρικό Άρη αλλά κατ΄επέκταση για όλο το σύλλογο, αφού ενδεχόμενη αποτυχία θα βυθίσει τους κιτρινόμαυρους σε ακόμη μεγαλύτερη εσωστρέφεια και θα διογκώσει ακόμη περισσότερο το ήδη μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει την ομάδα.

Το ότι το ποδοσφαιρικό σύστημα κυνηγά τον σύλλογο ανηλεώς και μετά μανίας είναι γνωστό σε όλους. Όμως πιστεύω ακράδαντα πώς ο εν λόγω ισχυρισμός που επαναλαμβάνω ότι έχει μεγάλη δόση αλήθειας μετά από κάποια στιγμή παύει να αποτελεί δικαιολογία, καθώς πάντοτε ως υπέρμαχος της αυτοκριτικής θεωρούσα πώς θα πρέπει να έρθει κάποια στιγμή που θα αντικρίσουμε τα λάθη και τα ελαττώματα μας κατάματα αφού μόνο έτσι μπορούν να παρουσιάσουν αρχικά σημάδια βελτίωσης και μετέπειτα θα εξαλειφθούν τελείως.

Γράφτηκε από 
Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

  newdenim