04 Μαρτίου 2017
20:03
Οι τρεις προϋποθέσεις του Κωστένογλου και η δυσπιστία του κόσμου

Οι τρεις προϋποθέσεις του Κωστένογλου και η δυσπιστία του κόσμου

Παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή τη συνέντευξη Τύπου του Νίκου Κωστένογλου, κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από την αγαπημένη μας ομάδα.

Αυτό που διαπίστωσα είναι το πόσο δύσκολο είναι να προσπαθεί κάποιος να πείσει και να δώσει κίνητρο σε έναν διαλυμένο, από ψυχολογικής κυρίως πλευράς, κόσμο επιχειρώντας να του δώσει να καταλάβει το πόσο σημαντικό είναι να σταθεί αρωγός σε μια καινούργια προσπάθεια που ξεκίνησε. Θα ήθελα λοιπόν να σταθώ στις τρεις λέξεις-προϋποθέσεις, που έθεσε ο προπονητής του Άρη, ώστε να μπορέσει να μετατραπεί σε πετυχημένη μια χρονιά, που μέχρι στιγμής είναι βγαλμένη μέσα από τους χειρότερους εφιάλτες όλου του Αρειανού κόσμου.

Πρώτα από όλα η λέξη αγάπη είναι μια λέξη με την οποία έχει ταυτιστεί διαχρονικά ο κόσμος της ομάδος, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που αγκάλιασε με ανιδιοτέλεια μια προσπάθεια παρασυρόμενος αναμφίβολα από τα έντονα συναισθήματα που έχει για την ομάδα που αγαπάει, όμως προδόθηκε κι αυτό το γεγονός είναι αν θέλετε που τον έχει κάνει να είναι δύσπιστος. Σε αυτό το σημείο πρέπει να ξεκαθαρίσω πως η αναφορά την οποία επέλεξα να κάνω παραπάνω δεν στοχεύει στο λαϊκισμό, ούτε φυσικά έχει σκοπό να αποθαρρύνει όποιον επιθυμεί να στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια. Αισθάνομαι απλά την ανάγκη να καταγράψω την πραγματικότητα κι αυτό που συνολικά εισπράττω μέσα από τις καθημερινές μου συναναστροφές με φίλους της ομάδας.

Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά την πίστη και την αισιοδοξία, λέξεις που επίσης αναφέρθηκαν στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου, θεωρώ πώς επειδή ο Αρης έχει περιπλανηθεί επί σειρά ετών σε μονοπάτια που όχι μόνο δεν αρμόζουν, αλλά αποτελούν ντροπή για τη σύγχρονη ιστορία του και είναι λογικό να έχουν αναγκάσει ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του κόσμου να κρατηθεί πίσω, καθώς η κλονισμένη του πλέον εμπιστοσύνη είναι αυτή που τον έχει ωθήσει να αντιμετωπίζει ακόμη και τις όποιες θετικές κινήσεις λαμβάνουν χώρα εντός της ομάδος με δισταγμό και καχυποψία κι αυτό το γεγονός τον έχει κάνει να επιζητά απλά και μόνο τα θετικά αποτελέσματα.

Βέβαια όλα αυτά σε καμία περίπτωση δεν αγγίζουν τον νυν προπονητή της ομάδος, καθώς δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Ωστόσο όταν παίρνεις την απόφαση να ενταχθείς στον Άρη θα πρέπει να είσαι έτοιμος εκ των προτέρων ώστε να πετύχεις μια σειρά από πράγματα με βασικότερο όλων να αναστήσεις και μετέπειτα να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός πληγωμένου από πάρα πολλά πράγματα και καταστάσεις κόσμου.

Εάν λοιπόν η εικόνα της ομάδας από εδώ και πέρα παρουσιάσει την βελτίωση που πρέπει και κυρίως έρθουν τα πολυπόθητα αποτελέσματα, τότε πιστεύω πώς κι ο κόσμος με τη δική του σειρά θα στρέψει εκ νέου την προσοχή και το ενδιαφέρον του στην ομάδα αγκαλιάζοντάς την και πάλι με ζεστασιά.

Γράφτηκε από 
Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
Ετικέτες

  newdenim