11 Φεβρουαρίου 2017
12:02
Να διασφαλιστούν τα αυτονόητα!

Να διασφαλιστούν τα αυτονόητα!

Είναι γεγονός ότι μετά κι από το στραβοπάτημα της προηγούμενης εβδομάδας στη Λαμία τα πράγματα για την αγαπημένη μας ομάδα έχουν φτάσει σε ένα πολύ κρίσιμο θα έλεγα σημείο, καθώς το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης αυτόματα αποκτά ιδιαίτερο χαρακτήρα και αναμφίβολα οι παίκτες σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδος οφείλουν να το προσεγγίσουν με την ανάλογη βαρύτητα.

Επέλεξα να προλογίσω την αναμέτρηση της Κυριακής 12/2 διότι πολύ απλά θεωρώ πώς ναι μεν δεν κρίνει κάτι άμεσα, επειδή όμως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις οφείλω να τονίσω πως αν το συγκεκριμένο κομβικό αναμφισβήτητα παιχνίδι δεν κερδηθεί τότε είναι βέβαιο ότι θα μπλέξει τον Άρη σε μια σειρά από περιπέτειες, καθώς αναμένεται να τον κρατήσει αρκετά πίσω σε ότι αφορά την υπόθεση της ανόδου που επιβάλλεται να επιτευχθεί σε κάθε περίπτωση την φετινή περίοδο αν δε θέλουμε στο τέλος αυτής να κάνουμε λόγο για ένα ακόμη αγωνιστικό ναυάγιο. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό από τον καθένα λοιπόν βρισκόμαστε στο πρώτο δύσκολο, όσο και κρίσιμο σταυροδρόμι του φετινού μαραθωνίου, μιας και είναι η πρώτη φορά που τα πράγματα είναι τόσο ρευστά από την έναρξη της χρονιάς.

Για αυτό το λόγο λοιπόν όλοι όσοι απαρτίζουν το αγωνιστικό σύνολο της ομάδος είναι απαραίτητο να αναλογιστούν την ευθύνη με την οποία έχουν επιφορτιστεί και μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο να πράξουν αυτό που στα μάτια όλων φαντάζει αυτονόητο. Γνωρίζω πώς η συχνή αναφορά μου στο εν λόγω θέμα πιθανόν να αγγίζει τα όρια της γραφικότητας. Γνωρίζω επίσης πώς ο κίνδυνος να χαρακτηριστώ κουραστικός ελλοχεύει, αλλά θέλω να καταστεί σαφές πώς για όσο καιρό θα μου δίνεται αυτό το βήμα μέσα από το YellowNews θα συνεχίσω να αναφέρομαι σε πράγματα τα οποία θεωρώ σπουδαία και ένα από αυτά είναι χωρίς ίχνος αμφιβολίας η άμεση αγωνιστική επιστροφή της ομάδος στον χώρο που τις αρμόζει. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει όλοι μας μηδενός εξαιρουμένου να σκύψουμε πάνω από την ομάδα και στηρίζοντας την με όποιο τρόπο μπορούμε ο καθένας μέσα από το δικό του πόστο να την οδηγήσουμε απλά, ήρεμα και όμορφα στον δρόμο πάνω στον οποίο πρέπει να βαδίσει.

Κάτι τέτοιο βέβαια δε θα μπορούσε να μην αφορά τη διοίκηση της ομάδος η οποία πρέπει επιτέλους να δείξει πώς σέβεται τον κόπο που έχει καταβάλει και πονάει τα χρήματα που έχει δαπανήσει, καθώς όταν έχεις την ευλογία να εκπροσωπείς τον Άρη πιστεύω ακράδαντα πώς δεν μπορείς να απαιτείς τίποτα λιγότερο από τον σεβασμό και την ίση μεταχείριση της Ελληνικής διαιτησίας. Είναι έξω από κάθε λογική το να είσαι βάσει ονόματος το μεγάλο αφεντικό μιας  κατηγορίας από την οποία ο Άρης υπό φυσιολογικές συνθήκες θα πρέπει να θεωρείται περαστικός και ο εκάστοτε διαιτητής να σε αντιμετωπίζει με τον τρόπο τον οποίο αντιμετώπισε την αγαπημένη μας ομάδα ο Κ. Καλογερόπουλος στην Λαμία. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά να ορίζεται για μια ακόμη φορά σε κρίσιμο για την αγαπημένη μας ομάδα παιχνίδι ο γνωστός και μη εξαιρετέος από το παρελθόν Κ. Μανταλός. Προστατεύστε την ομάδα και την επένδυση σας με κάθε τρόπο διότι θα είναι πραγματικά καταδικαστικό για το Σύλλογο το να χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος.

Γράφτηκε από 
Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

  newdenim