Yellow News - ΑΠΟΨΕΙΣ
31 Μαΐου 2017
17:05

Θα μπορούσε η 15η Ιουνίου να αποδειχθεί αποφράδα ημέρα για την ΚΑΕ Αρης; Ελπίζω πως όχι.

Διαβάστε περισσότερα...
Γράφτηκε από τον 0 σχόλιο
Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
Ετικέτες
16 Μαΐου 2017
14:05

Ακούω πολλούς φίλους της ομάδας να λένε πως το Κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στη Λαμία είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε ο κόσμος του Άρη να αποδείξει για άλλη μια φορά το πόσο μεγάλος είναι και καταθέτοντας τα διαπιστευτήρια του να αναγκάσει και πάλι την φίλαθλη κοινή γνώμη της χώρας να παραμιλήσει και πάλι με την εικόνα που θα αντικρίσει.

Διαβάστε περισσότερα...
02 Μαΐου 2017
13:05

Την ίδια στιγμή που ο Νίκος Λάσκαρης παρακολουθούσε με αγωνία από τις θέσεις των επισήμων στο Nick Galis Hall...

Διαβάστε περισσότερα...
Γράφτηκε από τον 0 σχόλιο
Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
27 Απριλίου 2017
15:04

Καλώς ή κακώς τα πράγματα και οι καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν επηρεάσει την ψυχολογία του κόσμου σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό αν όχι ολοκληρωτικά. Κάτι τέτοιο βέβαια όπως είναι λογικό  έχει αντίκτυπο και στην κριτική την οποία ασκεί ο κόσμος της ομάδος στο μπασκετικό τμήμα, μια κριτική που είναι χωρίς αμφιβολία πιο ήπια από κάθε άλλη χρονιά, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς την φετινή χρονιά και η ναυαρχίδα του συλλόγου έχει πέσει σε μια σειρά από λάθη τα οποία αν μη τι άλλο είναι σαφές ότι της κόστισαν και την ανάγκασαν να κάνει μια μέτρια ως τώρα πορεία.

Διαβάστε περισσότερα...
Γράφτηκε από 0 σχόλιο
Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
Ετικέτες
25 Απριλίου 2017
17:04

 Ακούγοντας με προσοχή τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας Κ. Θόδωρου Καρυπίδη σε άλλο ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης το μυαλό μου έμεινε χαραγμένο σε ένα σημείο όταν ανέφερε ότι ο Άρης παλεύει κόντρα σε όλους και πώς κανείς δεν τον θέλει στη Σουπερλίγκα. Φυσικά η άποψη αυτή δεν πιστεύω να βρίσκει αντίθετο, καθώς ανέκαθεν ο Άρης ήταν μια ομάδα που δεν της χαρίστηκε ποτέ τίποτα και πολύ εύκολα θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί βασιζόμενος σε αδιάψευστα γεγονότα πώς  οι άνθρωποι του αθλήματος δεν ήταν πότε φιλικά διακείμενοι προς αυτόν.

Διαβάστε περισσότερα...
22 Απριλίου 2017
19:04

Είναι γεγονός πώς όσο το πρωτάθλημα φτάνει ολοένα και περισσότερο προς το τέλος του κι αυτό είναι κάτι που αναμφίβολα δεσμεύει τον Άρη και τους ανθρώπους του, καθώς τους αναγκάζει να συμβιώνουν σε καθημερινή βάση με το πρέπει και την υποχρέωση της ανόδου, μια υποχρέωση που βαραίνει ανεξαιρέτως όλους όσους απαρτίζουν το αγωνιστικό και διοικητικό επιτελείο της ομάδος.

Διαβάστε περισσότερα...
Γράφτηκε από 0 σχόλιο
Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
10 Απριλίου 2017
17:04

Οι χειροσφαιρίτστριες του Άρη τα κατάφεραν, όχι μόνο επέστρεψαν στην Α1 αλλά αυτό έγινε μέσα από μια χρονιά που είχαν να αντιμετωπίσουν τεράστιες δυσκολίες, η άνοδος λοιπόν αυτή είναι το δικό τους ''κύπελλο''

Διαβάστε περισσότερα...
08 Απριλίου 2017
11:04

 Ο τίτλος τον οποίο επέλεξα να βάλω στο σημερινό μου άρθρο μπορεί να μοιάζει απλοϊκός, καθώς δεν δίνει ιδιαίτερη τροφή για σκέψη. Από την άλλη πλευρά όμως θεωρώ πως ειδικά τη συγκεκριμένη περίοδο μπορεί να αποδειχθεί πιο ουσιώδης από οποιονδήποτε άλλον, αφού έχω διαπιστώσει πώς ο μέσος Αρειανός ταλανίζεται για μια ακόμη χρονιά από σύνθετες σκέψεις και όχι άδικα, όμως αυτό που προέχει τώρα είναι η αγωνιστική άνοδος.

Διαβάστε περισσότερα...
03 Απριλίου 2017
15:04

Όταν κάτι που φαντάζει  μη φυσιολογικό μέσα στον κύκλο της ζωής αρχίζει να επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά επί σειρά μάλιστα ετών τότε αυτόματα βγαίνει από τη σφαίρα του ασυνήθιστου και μετατρέπεται σε κάτι απολύτως φυσιολογικό ή μάλλον για να το θέσω πιο εύσχημα σε κάτι λογικό και αναμενόμενο.

Διαβάστε περισσότερα...
Γράφτηκε από 0 σχόλιο
Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
Ετικέτες
01 Απριλίου 2017
13:04

Μπορεί ο όρος μπάσιμο να παραπέμπει σε αναφορές και συζητήσεις μπασκετικής φύσεως, όμως αυτός που καλείται τη δεδομένη στιγμή να το κάνει είναι ο ποδοσφαιρικός Άρης. Βέβαια για να τοποθετήσουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση θα πρέπει να αναφέρουμε πώς η ομάδα δεν αρκεί να επιχειρήσει την τελευταία της προσπάθεια, αλλά είναι απαραίτητο να στεφθεί και με απόλυτη επιτυχία

Διαβάστε περισσότερα...

  newdenim